GecoTV - TV Online

Urmareste canale TV online gratis

Cum sa urmaresti posturi TV online
pe GecoTV?

Pentru a urmari online posturile de pe GecoTV ai nevoie de playere corespunzatoare. Pentru a viziona canalele fara intreruperi este nevoie de o conexiune buna la interneti.

Widnows Media Player

1. Windows Media Player

Daca ai gasit un canal cu aceasta iconita trebuie sa ai instalata pe calculator ultima versiune de Windows Media Player .

Quick Time Player

2. Quick Time Player

Canalele cu aceasta iconita pot fi urmarite cu playerul Quick Time. Daca vrei sa il downloadezi, click aici.

Flash Player

3. Adobe Flash Player

Canalele cu aceasta iconita necesita o versiune cat mai noua de Flash Player. Da click aici pentru a instala ultima versiune de Adobe Flash Player.

SopCast Player

4. SopCast Player

Atentie!!! Pentru a urmari canalele care emit prin SopCast trebuie sa instalezi pe calculator plugin-ul SopCast. Posturile TV transmise prin SopCast pot fi urmarite doar in browser-ul Internet Explorer. Aceste canale nu functioneaza in Mozila Firefox sau Opera.

VLC Media Player

5. VLC Media Player

Atentie !!! Pentru a urmari canalele cu iconita VLC trebuie sa instalezi VLC Media Player.

Canalele cu iconita VLC pot fi vizionate doar in Internet Explorer.

Real Player

6. Real Player

Atentie !!! Pentru a urmari canalele cu aceasta iconita trebuie sa instalezi pe calculator Real Player. Pentru instalare click aici.

No Stream Availble

7. Defecte

Atentie !!! Canalele cu aceasta iconita nu functioneaza momentan, dar echipa noastra incearca sa remedieze situatia.

PopUp

8. Pop Up

Atentie !!! Pentru a urmari canalele cu aceasta iconita trebuie sa dai click pe bannerul albastru, iar canalul se va deschide intr-o fereastra noua.

9. Alte informatii

La unele canale trebuie sa astepti intre 30 si 60 de secunde, inainte sa inceapa sa ruleze, in functie de conexiune.

Daca nu ai gasit canalul dorit, in timp ce navigati pe site poti folosi optiunea Cauta, pusa la dispozitie de GecoTV. Introdu numele canalului sau cuvinte cheie relevante si apasa butonul Cauta pentru afisarea rezultatelor.

Daca folosesti Mozilla Firefox si nu reusesti sa urmaresti online canalele TV, trebuie sa instalezi urmatorul plugin: Download the Windows Media Player Firefox Plugin.

Pentru a mari fereastra in care vizualizezi canalul trebuie sa dai dublu click pe imagine (canalele Media Player). Apasa ESC pentru a reveni la fereastra normala..

Pentru alte intrebari legate de GecoTV nu ezita sa ne contactezi.

Sunlize